Randevúra készülsz? Segítünk!

Az életreszóló társ kiválasztása az egyik legmeghatározóbb döntés egy ember életében. Nem lehetünk teljesek, ha nincs velünk a másik felünk. Persze, ez nem egy könnyű feladat, számtalan vakvágány és randevú vezet a boldog párkapcsolathoz. Ha viszont sikerül megbeszélni egy randit, akkor ki ne izgulna előtte, hogy minden rendben legyen?!

 Ebben az előkészületben fogunk most Neked segíteni!

#1 Tervezzünk előre!

Találjuk ki előre, hogy hová megyünk, hol találkozunk, és mit csinálunk. Persze a spontaneitás sokaknak imponál, azonban érdemes figyelni arra is, hogy a találkát ne akadályozza meg a rossz idő, egy forgalmi dugó, egy elhalasztott koncert vagy egy bezárt kiállítás. A szervezéskor azt is gondoljuk végig, hogy melyik a legmegfelelőbb időpont számunkra. Lehet, hogy egy hétvégi kávézás vagy egy közös reggeli a szomszédos kávézóban mindkettőnknek jobban passzol, mint egy vacsora az egész napos munka után. Az ELITTÁRS egy korábbi felméréséből kiderül, hogy a nők 54%-a és a férfiak 38%-a legszívesebben kávézni menne az első randevú alkalmával és a megkérdezetteknek átlagosan 34%-a csinálna szabadtéri programot. Érdemes tehát mozi vagy színház helyett egy olyan helyszínt választani a városban, amely megfelelő egy beszélgetésre.

#2 Ne vigyük túlzásba az izgulást!

Vegyünk egy mély levegőt és gondoljunk arra, hogy ez csak egy bemutatkozás. Nem minden randevúnak kell egy életen át tartó kapcsolatba futnia, hagyjuk tehát kibontakozni a találkozást és várjuk meg, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Az ELITTÁRS algoritmusa már egymásnak ajánlott bennünket, ami azt jelenti, hogy közös témánk már biztosan lesz, emiatt tehát nem érdemes aggódni. Ami a külsőt illeti, öltözzünk úgy, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ez növeli a magabiztosságunkat, ami a hódítás egyik alapja.

#3 Tudjuk, kivel találkozunk!

Bár sokan vallják azt, hogy jobb hamar személyesen találkozni, a randevúra már érdemes úgy elmenni, hogy tudunk pár dolgot a partnerünkről. Amennyiben épp több személlyel is chatelünk egyszerre, ügyeljünk arra, hogy ne keverjük össze beszélgetésünket egy másik partnerjelölttel!

#4 Adjunk időkorlátot!

Előfordulhat, hogy nem működik a kémia és mégsem egymásnak teremtettek titeket. Így ha előre megmondjuk, hogy mennyi időnk van a találkozóra, kínos pillanatok nélkül elválhatunk egymástól. Ha pedig jól sikerül a randevú, miért ne tarthatna hosszabb ideig, mint az előre megbeszélt időkeret?

#5 Koncentráljunk a partnerünkre!

Ha nem önmagunkkal, hanem a partnerünkkel foglalkozunk, sokkal kevésbé leszünk feszültek. Egy hosszú távú kapcsolat alapja a felek közötti kommunikáció, ezért szenteljünk maximális figyelmet a partnerünknek, legyünk érdeklődőek, és ne nyomogassuk a telefonunkat, legjobb, ha rá sem nézünk. Akkor se aggódjunk, ha esetleg kínos csend alakul ki pár percre, ez teljesen természetes, minden randevúnak és beszélgetésnek megvannak a hullámhegyei- és völgyei.

És végül randi tippek közül a legfontosabb:

Nem kell mindenképpen megfelelnünk a tökéletes nő vagy férfi képének, csak adjuk önmagunkat és érezzük jól magunkat! Természetesen fontos, hogy pozitív első benyomást tegyünk a partnerünkre, azonban mindig legyünk őszinték és ne próbáljunk meg másnak látszani. Nem kell bizonyítanunk senkinek semmit, hiszen az egyetlen célunk, hogy kiderüljön, hogy összeillünk-e a nővel vagy férfivel.

forrás: elittars.hu

Vissza