Miért vagyunk?

Üdvözöllek a weboldalunkon!

Minden ember életében, így a Tiédben is eljön az a pillanat, amikor a szerelem a testi kapcsolatban teljesedik ki. A honlap abban nyújt neked segítséget, hogy a szexualitás, a testi szerelem ne legyen számodra görcsös, félelmekkel teli.

Ehhez elengedhetetlen, hogy megismerd a saját tested működését, hogy tisztában légy azzal, hogy mikor mit kell tenned, hogy valóban örömteli és boldog együttlét valósuljon meg az életedben. Biztosan számos kérdés felmerül benned, amire nem tudod a választ, ugyanakkor nem mersz kérdezni az első együttlét előtt. Tudnod kell, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésetekbe hiba csúszott és még nincs itt a gyermekvállalás ideje. 72 óra áll rendelkezésedre, hogy cselekedj.

Ezzel az oldallal segíteni szeretnénk Neked, hogy minél többet tudj meg a szexualitásról, a fogamzásgátlásról. Bátran kérdezz, ne legyenek gátlásaid!

Csak arra kérünk, hogy ne ess pánikba! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy ne teher, hanem boldogság legyen Számodra a szerelem!

"Ne ess pánikba!"

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság ebben az évben is folytatja országos kampányát, ezzel is felhívva a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire illetve arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott és nincs még itt a gyermekvállalás ideje.

A védekezés fontosságát jelképezi a kampány jelmondata is "Véletlenül védetlenül?", ugyanakkor ezt sugallja a "Ne ess pánikba! - Van megoldás!" is.

Nagyon fontos, hogy nem kell kétségbeesetten, tehetetlenül várakozni egy védekezés nélküli szeretkezés után, hiszen erre is van megoldás. A "bajba jutott" fiatalok, minél hamarabb (de legkésőbb 72 órán belül) felkeresik az orvost, annál nagyobb az esély a nem kívánt terhesség elkerülésére.

Vissza a főoldalra