Csókolni jó! csókolj jól!

A csók a szerelem egyik legapróbb, de leglátványosabb jele. Szerelmesnek lenni, és csókolózni csodás dolog. Íme 10 tipp, hogyan csináld jól!

1. Legyen akármennyire is nagy a vonzalom, az íratlan szabályok szerint az első csóknak sokkal inkább lassúnak és romantikusnak kell lennie, mintsem vadnak és birtoklónak. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szabályokat hanyagolni lehet.

2. Ne nedvesítsd meg ajkaidat, mielőtt csókra kerülne a sor. Ez olyan mintha jeleznéd: „Felkészülni, vigyázz, start!”

3. A nyelved nem egy horogra akadt hal. Ez alapján nem kell egyből elkezdenie „vergődni” miután ajkaitok összeértek. A francia csókot általában a férfi kezdeményezi a következők alapján:

4. Összezárt száj, az ajkak összeérnek.

5. Szétnyílnak az ajkak, és kölcsönösen átfogják egymást- egyelőre nyelv nélkül;

6. Ezután megérinthetjük partnerünk nyelvét saját nyelvünkkel és várjuk az ő reakcióját is.

7. Teljes érintkezés, de ismétlem, kerüljük a hirtelen mozdulatokat, a nyelv mozgása legyen sokkal inkább könnyed, simogató, mintsem a centrifugára emlékeztető körkörös mozdulat.

8. Ne nyisd nagyobbra a szádat, mint a partnered; az ajkaknak egymásba kell kapcsolódniuk.

9. Normális esetben a csók módozata függ attól, hogy milyen a kontextus. A hozzáállás változhat annak alapján, hogy egy holdfényes esti sétára indulunk, vagy egy klubban bulizunk.

10. Soha ne kezd el felfedezni partnered testét az első csók alkalmával. Inkább simogasd meg tarkóját, vagy öleld meg. Úgy, ahogy te sem szeretnéd, ha a fiú egyből „lerohanna”, ő sem érezné jól magát az általad produkált helyzetben.

Forrás: INTIMZONA.HU/DMD

Vissza