5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot

Azonban a szeretkezés nincsen köztük

Ha visszagondolunk eddigi vagy akár jelenlegi kapcsolatainkra, kapcsolatunkra a legbensőségesebb pillanatok egyike sem köthető a szeretkezés pillanatához. Mind olyan élményhez kötődik, amikor valamit megosztottunk egymással, akár egy titkot, akár egy jó élményt. Egy kapcsolat legintimebb epizódjainak általában semmi köze nincs a testiséghez. Ezzel persze nem azt jelenti, hogy egy kapcsolatba nem kell az intimitás, hiszen ez is ugródeszka, de nem feltétlenül ez lesz az elsődleges. Egy kapcsolatot a meztelenkedés nélkül is el lehet olyan szintekig mélyíteni, amit mindenki megirigyelne.


1. Ajánld fel a segítséged
Ugye milyen jól tud esni, mikor a pasid felajánlja, hogy elmosogat helyetted? Bátran te is ajánld fel a segítséged neki akármiben, hidd el értékelni fogja. Ez lehet akár olyan pitiáner dolog is, hogy te adogatod neki a szerszámokat autószerelés közben. Nem tudod, melyik szerszám melyik? Annyi baj legyen, majd ő megmutatja, így ő okosnak érezheti magát, te pedig valami hasznosat tanulsz. Ez az együtt töltött minőségi idő nagymértékben erősíti a kapcsolatot.


2. Beszéljetek a vágyaitokról
Méghozzá a szexuális fantáziáitokról. Van egy kis ártatlan fétised, vagy régóta ki szeretnél próbálni valamit, de eddig nem merted elmondani? Éppen itt az ideje! Üljetek le és beszéljetek róla. Ne szégyelld, ha mondjuk szerepjátékra vágysz, vagy valamilyen eszközt is belecsempésznél az intim együttlétekbe.


3. Nyíljatok meg egymásnak
Méghozzá egy titok formájában. Mondjatok el egymásnak egy olyan titkotokat, amit senki se tud rólatok. Minél kínosabb annál jobb.


4. Ábrándozzatok együtt
Nem igaz, hogy az ábrándozás az élet megrontója, igenis mindenkinek jót tesz egy kis álmodozás. A jövőn morfondírozni, egymással megosztani terveinket mindig bensőséges viszonyt feltételez. Ha beleépítjük a másikat az idilli jövőnkbe, tudni fogja, hogy vele tervezzük leélni az életünket és ez nagyon jó fog esni neki.


5. Egy új hobbi mindig jó
Ha nem is fogjátok felhőtlenül élvezni, akkor is jobban megértitek majd és a párotoknak is sokat jelent, hogy kipróbáltátok. Az ember talán akkor a legvonzóbb, ha lelkesedéssel mesél arról, amit szeret, így ha hagyod, hogy elmagyarázza neked, melyik madár melyik, szerelmedet teljesen új szemszögből fogod látni. Ahogy ő is téged, amikor szenvedéllyel lövöd neki a gólokat a csocsóasztalon. Ezt a lelkesedést pedig később magatokkal vihetitek a hálószobába.

 

Forrás: bien.hu

Vissza