Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!

Mi van akkor, ha nem ismered a fantáziáid? Ha még nem találkoztál velük? Vajon könnyű megtanulni, hogyan kell fantáziálni? Normális egyáltalán valaki vagy valami másra gondolni, ha együtt vagy azzal, akit szeretsz? A válasz az összes kérdésre: Igen. Igen. Igen.

Fantáziálni egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol a fejedben egy mentális képet vagy filmet. Sajnos ez azonban több embernek okoz problémát, mint gondolnád. Ennek egyik oka az, hogy sokan hajlamosak arra, hogy a szexuális együttléteket bizonyos társadalmi normák szerint élik. Ezek az előítéletek gyakran gátolják az érdekes, szenvedélyes fantáziák kiélését. Ismerősen hangzik? Ha igen, törd át a tabukat, és profitálj abból, hogy fantáziákat alkotsz, és élsz át.

Íme 5 tipp, hogy hogyan tedd ezt meg:
1. Készíts listát arról, hogy mi hoz igazán lázba

Rengeteg dologra készülsz állandóan. Mindenféle vizsgákra, próbatételekre kényszerít az élet. Miért épp a szex maradna ki ebből?

Légy kreatív. Lehet, hogy egy régebbi szexuális tapasztalatod, valami vagy valaki emléke a múltból, vagy talán egy jelenet, amit láttál egy filmben, vagy egy könyvben olvastál egyaránt rajta lehet a listádon. A lényeg, hogy szexi és izgató legyen.

2. Tudd, hogy nincsenek szabályok

A fantáziáit bárki, bármilyen forgatókönyv szerint alakíthatja, magában tarthatja, vagy megoszthatja. Bárhol fantáziálhatsz és bármikor. Akár nyilvános helyen is, vagy egyedül, otthon, akár aktus közben is. És a fantáziákat bármikor meg is élheted (egyedül vagy a partnereddel). Úgy használhatod őket, mint az üzemanyagot, hogy az adott pillanat intenzitását növeld. Semmi sem kötött, semmi sem kötelező, nincsenek szabályok.

3. Fokozd a valós idejű történést a fantáziáddal

Érzékeink fokozhatják a szexuális élményt. Sokszor elég a szenvedélyhez egy hang, vagy íz, esetleg a látvány kapcsol be valamit, de lehet az egy illat is. Így kapcsolódik egyszerűen a fantázia a jelen pillanathoz. Lépj a színpadra a fantáziád ruhájában, és élvezd a pillanatot a jelenben!

4. Döntsd el, mit osztasz meg, és mit tartasz meg magadnak

Ha tudod, mi indít be, akkor sokkal könnyebb lesz kommunikálni partnereddel szex közben. Az azonban egy kimondatlan szabály, hogy nem kell mindent kiadnod neki, amit meg akarsz tartani magadnak, azt tartsd meg. Egyes kapcsolatokban a fantáziálás lehet a nagy fordulat, ám más kapcsolatokban érezheti úgy a partner, hogy őt elutasították, ezért bizonytalanná válik. Ez az utóbbi eset persze egészen máshonnan gyökerezik. Jó, ha tudsz meglepetést okozni a partnerednek. Légy titokzatos, de csak annyira, amennyire akarsz.

5. Rakd össze az egészet!

A képzeletben bármi lehetséges! Rakd össze a valós élményt a fantáziával, és máris kész a legjobb szexrecept. Amikor kicsit „lanyhul” a szex, gyorsan kapcsold be a fejedben lévő képsort vagy filmet. A fantázia szórakoztató, feldobja, és forróvá varázsolja a szexuális életet. Feltölt, és frissíti a kapcsolatot.

Próbáld ki!

Forrás: IntimZóna

Vissza