Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!

Mindenkit foglalkoztat, hogy vajon milyen teljesítményt nyújt az ágyban. Folyamatosan meg akarunk felelni a partnerünknek, és persze önmagunknak is, de valljuk be sokszor csak a bizonytalanságban tapogatózunk.

Ne aggódj, ezzel mindenki így van, nem vagy egyedül a kétségeiddel. A jó szeretőnek felismerhető tulajdonságai vannak, amelyeket te is észrevehetsz magadon, csak olvass tovább, hogy tudd, mire figyelj. Egy biztos, nem azon múlik a siker, hogy milyen a testalkatod, mekkorák a melleid, ez sokkal összetettebb dolog.

Lássuk, milyen tulajdonságai vannak egy ellenállhatatlan szeretőnek!

1. Imád adni a partnerének
Az, aki jó szerető akar lenni, nem elsősorban magával foglalkozik, hanem az energiái nagy részét az köti le, hogy a partnere jól érezze magát a társaságában. Teljes erejével azon van, hogy az együttlét a lehető legjobb legyen mindkettejük számára. Aki jó szerető, az szenvedélyessé teszi a partnerét is.

2. Mer nyíltan beszélni a szexről
Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz szexuális együttléteket kelljen átélnünk. Az, aki jó szerető, meg tudja mondani, és meg is meri mondani a szerelmének azt, hogy mit szeretne tenni, és neki mi a jó. Ismeri a saját teste jelzéseit, és elmondja, hogy az adott pillanatban a jelzés jó volt-e, vagy nem. A fantáziáit és az ötleteit is elmondja, hiszen tudja, ettől jobb lesz a szex. Nem fél dicsérni sem, és a bókokat is nagyon jól fogadja.

3. Van önbizalma
Ha bizonytalan vagy, nem lehetsz igazán jó szerető. A jó szerető ugyanis pontosan tudja, hogy ő milyen testileg és milyen lelkileg. Nem szégyelli, ha van egy kis súlyfeleslege, hiszen az ugyanúgy hozzá tartozik. Büszke magára, és ez nagyon vonzóvá teszi őt a partnere számára.

4. Élvezi a szexet
Azt gondolnád, hogy ez alapvető, de nem mindenki van ezzel így. A jó szerető minden porcikájával azt hangsúlyozza a partnere felé, hogy őrült jó, amit csinálnak, szuper ez az egész, és ez nagyrészt persze neki köszönhető. Belülről jön az, hogy igazán élvezi, amit csinál, és imádja látni, ahogy a partnere elalél a gyönyörtől.

5. Imádja az új dolgokat
Mindent szeret kipróbálni, ami feldobja, megfűszerezi a szexuális életét. Ha ezzel te is így vagy, bizonyára a partnered jó szeretőnek tart. A jó szerető a szexre lehetőségként tekint, nem akarja, hogy a szex rutinszerűvé váljon, mert azt gondolja, az a kapcsolat halála. Mivel tele van önbizalommal, nem fél elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

A jó szerető mindig egyedi, soha nem ugyanazt nyújtja az ágyban. Soha nem fél kimutatni az érzéseit, és nem fél megvalósítani a fantáziákat. Mindig igyekszik a partnere kedvében járni, mindezt úgy, hogy nagyon élvezi az egészet. A jó szerető jelen van, nemcsak testben, hanem lélekben is. Te magadra ismersz?

Forrás: IntimZóna

Vissza