Te hogy mutatod ki az érzéseid?

Próbáld meg érintéssel! Minden érzékszervünk nagyon fontos, hiszen abban segítenek, hogy feltérképezzük a világot. Mégis a tapintásnak, az érintésnek nagyon különleges a szerepe, mivel nemcsak a környezetünk megismerésében segít, hanem abban is, hogy kimutathassuk a szeretetünket.

Az érintés sokat segít abban, hogy érzelmek alakuljanak ki
Belőled is és másokból is komoly, felkavaró és ugyanakkor varázslatos érzelmek előcsalogatására képes az érintés. Amikor egy olyan ember érint meg, aki szeret, az csodás, ám amikor valaki, aki nem pozitív számodra, vagy ismeretlen személy, az érintése szorongást vagy akár félelmet is kiválthat.

Érintéssel mozgósítod az energiáidat
És át is tudod adni azokat. Legyenek akár pozitív energiák, akár negatívak, érintéssel közvetíted a másik ember felé. Az ölelés például olyan pozitív töltet, ami mindenkinek nagyon jólesik, és szükség is van rá. Mindenkinek kell!

 

Segít, amikor a szavak kevésnek bizonyulnak
Amikor nagyon szeretsz valakit, akkor az érzések sokszor túlcsordulnak, és nehezen tudod kifejezni magad szavakkal. Ugyanígy gyász vagy magány esetén is kevésnek bizonyulhatnak a szavak, elcsépelt frázisoknak hatnak. Ilyenkor kell az érintés, az ölelés, a vigasztalás.

Az érintés hozzájárul az egészséged megőrzéséhez
Amikor nagyon stresszes vagy, rossz napod volt, az igencsak kihathat az általános egészségi állapotodra, a közérzetedre. Ha elhúzódik a stressz és a rossz szériád állandósulni látszik, könnyen eshetsz depresszióba. Erre gyógyszer az érintés. Az ölelés és a simogatás csodákra képes. Segít megnyugodni, ha valaki karjaiban jól kisírhatod magad, nem igaz?

Az érintés segít megélni az intimitást
A mi korunk sajnos nem arról híres, hogy időt szán a kellemes dolgokra. Folyton csak rohanunk, és aztán csodálkozunk, hogy igazán nem is élünk. Mostanság azért mutatkozik egy tendencia, ami az élet megélését tartja fontosnak. Ha sikerül lelassulnod, több időd jut arra, hogy intim pillanatokat élj át. Az érintés nagyon sokat segít abban, hogy ezek az élmények igazán mélyek legyenek. Egy-egy csók, egy ölelés, egy kis összebújás… szeretet.

Az érintés lehet előjáték
Amikor a szerelmed megérint, bizsergést érzel, vágyat… beindulsz és hamar készen állsz egy kis szerelmeskedésre. Az érintés, feltéve, ha tényleg olyan ember érint meg, aki testileg felvillanyoz, előjátéknak is beillik. A szex sokkal jobb egy kis simogatástól, az erogén zónák felfedezésétől.

Forrás: IntimZóna

Vissza