Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned

Hiába vagy már gyakorlott és tapasztalt szex terén, egy új partner mindig izgalmas újdonságokat tartogat. Aggódsz kicsit, hogy vajon mit fog szólni ő, hogyan éled meg te, és egyáltalán hogyan fog menni ez az egész… Ha néhány dologra odafigyelsz, bizonyos, hogy jó élményben lesz részed.

Az első szeretkezés az új pasiddal nagyon meghatározó, ezért előtte érdemes néhány dolgot tisztáznotok. A legfontosabb talán az, hogy mit gondoltok a védekezésről. Ha tablettát szedsz, mondd el neki, és hívd fel a figyelmét arra is, hogy mennyire fontos számodra, hogy ezen a területen is egy hullámhosszon legyetek. Javasoljuk, hogy eleinte használjatok kiegészítő védekezésként gumi óvszert, az esetleges, szexuális úton terjedő betegségek ellen. Természetes, hogy szeretnél mindent eltervezni; a fehérneműt, a fényeket, az illatokat, mindent. Hidd el, mégsem olyan jó, ha mindennek óramű pontossággal kell történnie. A jó szex egyik legfontosabb pillére ugyanis a spontaneitás.

Ne végletek közt gondolkodj. Hagyd őt is irányítani, de neked is legyenek saját ötleteid szeretkezés közben. Ő nem egy fadarabbal akar együtt lenni, de nem is egy sárkánnyal, aki mindent ural. Légy titokzatos, ne fedj fel mindent azonnal. Így mindig lesz benned valami, ami vonzza majd őt.

Íme, 3 fontos dolog, amire nagyon kell figyelned az első alkalommal:
1. Ne szégyelld magad!

Manapság igen nagy a nők felé az elvárás a külső megjelenéssel kapcsolatban. Egy férfinak azonban bejön, ha a nő magabiztos, és nem takargatja magát. Az igazság az, hogy mi, nők saját magunk szorítjuk önmagunkat sarokba, nem a férfiak elvárásainak akarunk megfelelni. Ha azon gondolkodsz, hogy ő mit gondol rólad, elfelejted élvezni ezt a különleges alkalmat.

2. Ne hordj előtte álarcot!
Nincs rosszabb annál, ha nem mered felvállalni önmagad. Mit gondoljon ő, ha te nem mersz önmagad lenni, és inkább egy felvett szerepet játszol szex közben? Engedd el magad, és mutasd ki, amit érzel.

3. Ne hasonlítsd össze senkivel!
Ugye te sem szeretnéd, ha más nők teljesítményével kéne versenyezned? A férfiak sincsenek oda azért, ha a szeretett nő az exével hasonlítja össze őket. Semmiképp se tedd, hogy a teljesítményét, a gesztusait, a szeretetét, a szenvedélyét összeméred az előző pasiddal. Ne feledd, két különböző személyről van szó.

Ne hidd azt, hogy minden elsőre tökéletes lesz. A szexualitás egy olyan utazás, amely minden partnerrel elölről kezdődik. Természetes, hogy az utak során sok tapasztalatot szerzel, de az új kapcsolatnál tudnod kell, hogy még meg kell ismernetek egymást ahhoz, hogy ezeket a tapasztalatokat mindketten ebben a párosban tudjátok kamatoztatni. Előfordulhat, hogy az első szexuális együttlétetek nem lesz olyan nagy élmény, de ez teljesen természetes. Minél többször szeretkeztek, annál többet tudtok meg egymásról, és annál jobban összecsiszolódtok majd.

Forrás: IntimZóna

Vissza