Pályázatok

ÁTÉLTED MÁR TE IS A PÁNIKOT, AMIKOR NEM VÉDEKEZTÉL?
ISMÉT BIZTONSÁGOS LEHET A SZERELEM!

 A Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság   (MCSNTT) a nagy érdeklődésre való tekintettel az idén is pályázatot hirdet a kreatív, nyitott diákok számára „Ismét biztonságos szerelem” címmel. A kiírás a „Ne ess pánikba!” országos társadalmi célú kampány eleme, amelynek célja az abortuszok visszaszorítása.

Szinte nincs olyan fiatal, aki át ne élte volna azt a pánikot, amit egy védekezés nélküli szeretkezés okoz. A magyar tinik még mindig nagyon keveset tudnak a fogamzásgátlás lehetőségeiről. Ennek részben az az oka, hogy nagyon sok családban a szexualitás tabu témának számít. Minden tizenévesnek esélyt kell adni arra, hogy megismerje a modern fogamzásgátlási módszereket és nőgyógyász segítségével választhassa ki a számára legoptimálisabb lehetőséget.

Ezt szem előtt tartva hirdeti meg a Társaság fiataloknak szóló pályázatát, ahol a kreativitásnak nincsenek határai. Minden jó ötletet örömmel lát az MCSNTT, amely felhívja a figyelmet a szexuális együttlét alatti biztonságra. A Társaság a legjobb ötleteket szívesen beépíti következő kampányába, hiszen a fiatalok nyelvén íródott üzenetet jobban befogadják az érintettek.

Több kategóriában is várják az ötleteket: lehet grafikával, fotóval, reklámspottal nevezni, de ha van elképzelés egy jól felépített vírus- vagy gerillamarketingre, azt is szívesen veszik a szervezők. Az „Ismét biztonságos szerelem” címmel indított pályázat nyitva áll mindenki előtt, aki átélte már a védekezés hiánya miatti pánikhelyzetet vagy éppen sosem találkozott ezzel az érzéssel, de szeretne segíteni társainak és felhívni figyelmüket a biztonságos szerelem és a megfelelő fogamzásgátlás fontosságára.

A szervezők 2014. december 30-ig várják a kreatív alkotásokat digitális formában a palyazat@neesspanikba.hu e-mail címre. A beérkezett alkotások közül a legkiemelkedőbbek előzetes elbírálás után a kampány www.facebook.com/neesspanikba közösségi oldalára is felkerülnek. A beküldött alkotásokat január 15-ig értékelik a szervezők. Érdemes pályázni, hiszen, a kiválasztott alkotások beküldői értékes nyereményben részesülnek.

Vissza a főoldalra

A sürgősségi fogamzásgátlás módszere

Mennyi időn belül alkalmazható?

Mikor fordulj orvoshoz?

Mi lesz, ha terhes leszek?

Jobb, mint az abortusz!

Ismerd fel a szükségét!

Ne félj a hormontól!

Vannak mellékhatásai?

Meddig érvényesül a hatása?

NEESSPANIKBA.HU | Info@neesspanikba.hu | Minden Jog Fenntartva! All Right Reserved!
Készült a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság megbízásából