Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban

A szex mindenkinek máshogy jó, mindenki másra vágyik, ezért van az, hogy sokszor nehéz megtalálni a megfelelő partnert. A régen elrendezett házasságok rákfenéje is sokszor a szex volt, hiszen semmi garancia nem volt arra, hogy a pár „jól működik” együtt. Az egyéni vágyakon túl azonban más szokások is közrejátszanak abban, hogy a párok hogyan és mikor szexelnek.

Ami nekünk normális, máshol megdöbbentő, vagy épp megbotránkoztató, és számunkra is lehetnek olyan szokások, amelyektől megáll bennünk az ütő. Íme, a legérdekesebb szexuális szokások a nagyvilágból.

Mozambik – A tiltott csók hazája
Egy hely, ahol nem szokás csókolózni. Nem valami felemelő, nem igaz? Mozambikban még a házasok sem csókolják meg egymást, sőt, szex közben sem hódolnak ennek a csodás dolognak. Ma már nem teljesen tiltott dolog a csók, mégsem szívesen élnek vele az emberek.

Nepál egyes törzsei – Ahol a vértestvérek ágytestvérek is
Nem mindenhol ugyan, csak bizonyos törzseknél az a szokás, hogy ha két fiútestvér közül az egyiknek felesége lesz, akkor az asszony mindkét férfit kiszolgálja szexuálisan. A vagyon így kedvezőbben oszlik meg, és így a nemi egyenlőtlenségeket is kiküszöbölik.

Indonézia – Szex idegenekkel
Jáva szigetén a Gunung Kemukus hegyre sok zarándok látogat el. Azért teszik ezt, hogy a hegyen idegenekkel szexeljenek. A házasoknak hétszer kell ezt a zarándokutat megjárniuk, de sosem a házastársukkal kell szexuális kapcsolatot létesíteniük, hanem egy idegennel, csak így járhatnak szerencsével.

Észak-Afrika egyik törzse – Nappal semmi szex!
A túl gyakori szexuális élet elvonja az energiát másról – így gondolják Észak-Afrika egyik törzsében. Emiatt betiltották a nappali szexet… és azt, hogy rossz álmok után szexeljenek az emberek, vagy vihar esetén, sőt akkor sem szabad összebújni, ha a férj krokodilt vagy kígyót ölt.

Kambodzsa – Szerelemkunyhók szextesztre
Azoknak a lányoknak, akik már érettek szexuális értelemben, lehetőségük van arra, hogy kipróbáljanak férfiakat, hogy vajon kivel stimmelnek a dolgok az ágyban. Ezt kis szerelemkunyhókban tehetik meg, amelyeket kifejezetten erre a célra építenek. Kambodzsában tiltott a válás, ezzel a módszerrel pedig könnyebb partnert választani egy egész életre.

Kelet-afrikai maszájok – Forró vendégszeretet
Ha maszáj népeket látogat meg egy idegen férfi, mindent megtesznek azért, hogy jól érezze magát. A szó legszorosabb értelmében. Elhalmozzák mindennel, és még a feleségüket is felajánlják, de választhat másik nőt is, ha úgy tartja kedve. Ha várandós lesz a nő, annak csak örülnek, hiszen frissül a törzs génállománya.

Írország – Tartózkodó szexualitás
Egy nép, akiknél az előjátéknak és a nyelves csóknak nem volt szerepe a szexben, sőt, a női orgazmus sem számított. Ugye milyen furcsán hangzik? Most is nagyon tartózkodóak, már, ami a szexet illeti. Nem szívesen vetkőznek le egymás előtt, valamilyen ruhadarab mindig marad rajtuk együttlétekkor. Félnek a szexuális úton terjedő betegségektől, ezért nem igazán mennek bele semmilyen kalandba.

Tunézia – Férj? Csak szűzen!
Tunézia gyönyörű ország, ám a gondolkodásmódjuk nagyban eltér a miénktől. Itt csak az a nő mehet férjhez, aki még senkivel nem feküdt le. A nászéjszakán ezt bizonyítania kell a lánynak azzal, hogy közösüléskor vérzik. Aki nem vérzik, az nem szűz – az ő elképzeléseik szerint. A nők azonban gyakran fordulnak plasztikai sebészhez, aki segít megoldani ezt az apró kis problémát.

Szaúd-Arábia – Férj és feleség? Csak szűzen!
Igen, ilyen is van! Egy ország, ahol nemcsak a nőknek kell szűzen házasodniuk. A férfiak ugyanígy kötelesek magukat megtartóztatni a nászéjszakáig más nőkkel vagy a jegyesükkel is. A férfiak sokszor azonos neműekkel keresik a szexuális kapcsolatot, hogy szerezzenek némi rutint a házasság előtt. Ez azonban nem biztos, hogy elég tudással ruházza fel őket.

Forrás: IntimZóna

Vissza