Magabiztosan az ágyban

Minden nő szeretné tökéletes testével elbűvölni, megbolondítani partnerét. Ám – sajnos – nem mindenki rendelkezik olyan alakkal, amellyel meg lenne elégedve. Egy-két testrész biztosan okoz problémát. Mi, nők, sosem tudjuk elfogadni magunkat teljesen. Ruhában még tudjuk kompenzálni kisebb-nagyobb hiányosságainkat, ám a hálószobában a ruha (jó esetben) lekerül, ami sokakban frusztrációt kelt.

Ezzel nemcsak magadnak, hanem a partnerednek is komoly gátlásokat okozhatsz az ágyban. Hatalmas teherként nehezedik rá a tudat, hogy nem elég jó neked. Mert ő ezt gondolja majd, és az egész egy ördögi kör lesz.

Ha csak a hibáidat látod, folyton azokra fókuszálsz, szorongás lesz rajtad úrrá, ami minden szexuális együttlét előtt elönt majd, és menekülnél az egész elől. Pedig a szerelmed legtöbbször észre sem veszi, hogy (szerinted) kicsi a melled, vagy narancsbőrös a feneked, esetleg van egy kis pocakod. Neki úgy vagy szép, ahogy vagy.

Mivel a test öröme az agyadon keresztül „érkezik”, fontos, hogy ki tudj kapcsolni szex közben. Ha azonban azzal vagy elfoglalva, hogy magadat ostorozd, akkor hiába is akarnál, nem tudsz eljutni a csúcsra, amit a partnered a saját kudarcaként értékel majd.

 

De hogyan tudsz szert tenni egy kis magabiztosságra?

1. Először is halld meg a bókokat.

Ne engedd el a füled mellett, ha a pasid dicsér, kívánatosnak tart. Nem véletlenül mondja, amit mond, ne azzal „jutalmazd”, hogy nem veszel róla tudomást, vagy az ellenkezőjét szajkózod.

2.Ne hasonlítsd magad senki máshoz.

Te egyedi vagy, és pont így tetszel a szerelmednek. A problémák nem a testeden látható dolgokban gyökereznek, hanem a lelkedben. Ott kell először elkezdened a rendrakást.

3. A negatív gondolatok helyett adj esélyt a pozitív megerősítéseknek.

Ha úgy gondolod, rajtad nincs olyan, ami szép lenne, akkor most menj vissza az első ponthoz. Saját magad döntöd el, hogy negatívan vagy pozitívan szemléled-e a körülötted lévő világot, és egyben önmagadat is. Hidd el, sokkal több örömöd lesz az életben, ha a pozitív mellett döntesz.

4. Tegyél azért, hogy jobban nézz ki!

Aki csak sápítozik, hogy jaaj, túl kövér vagyok, vagy jaaj, túl sovány, az ne csodálkozzon, ha egy idő után ezt megunja a pasija, és továbbáll. Menj el sportolni, táplálkozz egészségesen, és meglátod, ha erőfeszítéseket teszel, minden elért eredmény személyes siker lesz, ami miatt szeretni fogod önmagad.

5. A szex egy szuper játék, tekints rá így.

Ne kényszernek éld meg a szexualitást. Engedd el magad, és hozd ki magadból a legjobbat. Szexi fehérneművel, egy kis „döggel” csábítsd el a pasidat. Imádni fogja, te pedig fürdesz majd a szerelmében.

Forrás: IntimZóna

Vissza