Így tartsd meg a szerelmed!

Rózsaszín ködben úszik minden? Megtaláltad a számodra legmegfelelőbb partnert? Eddig lehet, hogy úgy érezted, hogy ez volt életed legnehezebb kihívása, de ki kell, hogy ábrándítsunk.

Miután sikerült a nagy Ő-t elvarázsolnod, már megtörtént köztetek az első szerelmes együttlét is, már össze is költöztetek, megállíthatatlanul jönnek a hétköznapok. Nem véletlen, hogy egyesek szerint ezek a szürke hétköznapok teszik leginkább próbára a kapcsolatot. Az nem nagy kunszt, hogy a legjobb formádat add a buliban, ahol megismerkedtek, vagy vicces legyél, amikor kell, lehengerlő és bűbájos. A nehéz feladat az, hogy amikor már biztosan a tiéd a partnered, ne tespedj bele a kapcsolatba, és ne vegyél mindent olyan biztosra.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy nincs semmi veszély, megpihenhetsz a nagy hódítás után, ám ekkor érkezel csak meg ahhoz a kihíváshoz, ami a legmeghatározóbb lesz a továbbiakban: szeretned kell azt, aki már a tiéd.

Lehet, hogy most legyintesz egyet, hogy ugyan már, mi múlik ezen! Mindig van valami, amire jobban oda kell figyelni. Mindig valami új, nagyobb dolog jön közbe, nem lehet az életet olyan instabil dologra alapozni, mint a szerelem. Fontosabb lehet a pénzkeresés, a siker, a karrier, egy aktuális betegségből való felgyógyulás, az élvezetek hajszolása. Ha pedig megvan a siker, a karrier és az egzisztencia, megvan az egészség, akkor lehet, hogy már észre sem veszed, hogy újabb pénzügyi manőver köti le az agyad, vagy épp máris elhagytad az orvos által javasolt egészségmegőrző szabályokat. Ugyanígy vagy a partnereddel is. Aki eddig számodra a világ legcsodálatosabb embere volt, más természetessé, és ez által megszokottá vált, és lehet, hogy újabb hódításra vágysz. Már nem értékeled annyira azt, hogy valaki mindenben melletted áll, kiegészít téged, ad magából minden nap. Neked ez már olyan természetes, mint a levegővétel, de azt lehet, hogy nem veszed észre, hogy ebben az életszakaszban csak a magány az, ami változtathat az életed pozitív menetén.

Nézz mélyen magadba. Mi az, ami valóban fontos az életedben? Ugye, hogy nem a siker és a pénz az, ami a valódi támpont számodra? Próbáld meg értékelni azt, amid van, ébredj úgy minden reggel, hogy hálát adsz a társadért. Azért az emberért, aki ott fekszik melletted, ott áll mögötted jóban-rosszban. Adj hálát az értékes dolgokért: az egészségedért, a munkádért, a családodért, de leginkább a társadért. Gondolj bele, milyen szerencsés vagy.

Forrás: INTIMZONA.HU/DMD

Vissza