Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét

Úgy érzed, bármit is teszel, bárhogy is keresed a kedvét, a párod nem figyel rád eléggé? Nem értékel? Mindent természetesnek vesz? Ne hagyd magad! Szerezd vissza a figyelmét 100%-ban!

 Egy férfi általában nem sok energiát fektet abba, hogy miután megszerezte a kívánt nőt, meg is tartsa őt. Az élet számukra teljesen egy mederben folyik, azaz a nő feladata az, hogy őt, a teremtés koronáját kiegészítse. Amit érte tesz a nő, az teljesen természetes. Hogy ez a te kapcsolatodban ne így legyen, meg kell tanulnod, hogyan hívd fel magadra (újra) a pasid figyelmét.

1. Ne add fel érte önmagad!

Mosol, főzöl, takarítasz utána? Innentől kezdve ne tedd! Ha mindent megcsinálsz, akkor az a hozzáállás, ami amúgy is jellemzi a férfiakat, eluralkodik, és hagyja majd, hogy mindent te csinálj. Vedd rá, hogy ő pakolja be a mosást vagy mosogasson el. Hidd el, pár nap múlva már értékelni fogja a te erőfeszítéseidet.

2. Legyen egy kis önbizalmad!

Ne feledd el, hogy a pasid egykor beléd szeretett, nem mást választott, hanem téged! Ez most is benne van, csak valahogy már megszokta, hogy ott vagy, nem annyira figyel. Ne engedd ezt meg! Várd őt szexi fehérneműben, új frizurával, sminkben. Csak figyeld a reakcióit!

3. Kell az énidő!

Mikor tetted utoljára azt, amihez kedved van? Ja, már nem is emlékszel? Ez nem mehet így tovább! Vegyél egy forró fürdőt, és közben gondold ki, mihez lenne kedved. És csináld!

4. Ne akard te viselni a nadrágot!

Sokszor olvashatod a neten, hogy nők arról panaszkodnak, hogy kivesztek már a világból az igazi pasik. Csak azon nem gondolkodnak el ezek a nők, hogy ennek az elnőiesedésnek valójában mi magunk vagyunk az okai. Túlságosan elnyomjuk partnerünkben a férfias vonásokat azzal, hogy mi akarjuk hordani a nadrágot egy kapcsolatban. Ha mindig te akarsz az erősebb lenni, ne csodálkozz, ha nem kezel majd nőként, nem mutatja ki az érzéseit. Adj neki egy kis teret, hagyd, hogy ő hozzon meg komoly, a kapcsolatotokat, az életeteket érintő döntéseket. Persze, mindent beszéljetek meg, de engedd, hogy ő legyen a férfi!

5. Tedd izgalmassá a mindennapokat!

A férfiak nem arról híresek, hogy tündérmesébe illő dolgokat találnak ki annak érdekében, hogy egy kis romantika, vagy izgalom lépjen a mindennapokba. Ez a te feladatod. Találj ki új helyszíneket, ahol kipróbálhatjátok a szexet, felfedezhetitek az izgalmakat, flörtölj vele, kacérkodj, viselkedj úgy, mint egy elérhetetlen hercegnő. Azt kell elérned, hogy annyira vágyjon rád, hogy más már ne is foglalkoztassa!

Sok sikert!

Forrás: IntimZóna

Vissza