Idősebb pasi az ideálod?

Ezekre a dolgokra figyelj!

Ha tetszenek az idősebb férfiak, azért manapság már senki nem fog csúnyán nézni rád. Teljesen elfogadott már a nagyobb korkülönbség is. Azért van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanod, ha a pasid idősebb. Hogy miért? A kezdeti szenvedély és izgalom után minden kapcsolatban jön egy kissé talán unalmasabb időszak. Hogy ez ne vezessen a kapcsolat végéhez, át kell hidalni a nehézségeket.

Előbb utóbb szembe kell nézned az exeivel
Lehet, hogy ez nem a valóságban fog megtörténni, sőt, nagyon valószínű. Ám abban biztos lehetsz, hogy előkerül köztetek a téma. Ha nem volt túl szerencsés a múltja szerelemtéren, akkor bizony előfordulhat, hogy sok ex szóba kerül így vagy úgy. Húzz egy vonalat (képzeletben), és ne féltékenykedj, mert azzal mindent elronthatsz. ha veled van, az nem véletlen. Ha jót akarsz magatoknak, ne hozd fel a múltat, ne hánytorgasd és ne tégy szemrehányást neki.

 

Valószínűleg nem egyéjszakás kalandot keres, meg szeretne állapodni
Hogy ez számodra jó vagy rossz hír, nem tudom, de tudnod kell, hogy egy idősebb férfi céljai mások, mint a korodbeli fiúké. Egy érett férfi már családot szeretne, esetleg van is neki, hisz lehet elvált is. Valószínűleg neki nem pálya már egy futó kaland, volt benne része élete folyamán elégszer. Meg szeretne állapodni, amihez a megfelelő partnert keresi. Ha te erre még nem vagy kész, azt mondd el neki őszintén.

Számára a minőség a fontos – mindenben
Ha idősebb férfit szemeltél ki, tudnod kell, hogy ő már túl van azon, hogy egy-egy este alkalmával bármilyen minőségű itallal alapozzon a haverja lakásán buli előtt. Ő vacsorázni visz majd, és minőségi italokat, ételeket rendel majd, ugyanis neki nem az a célja, hogy lerészegedjen. Ugyanígy gondolkodik a nőkről is. Számára nem az a fontos, hogy eggyel több legyen, hanem az az egy igaz legyen. Persze nem lehet általánosítani, hiszen az idősebbek között is lehetnek kicsapongók, de azért inkább arra készülj, hogy igazi, felnőtt, komoly kapcsolatba kezdesz.

A jó társaság fontosabb neki, mint a buli hajnalig
Neki tökéletesen megfelel, ha otthon maradtok, és áthívjátok a legjobb barátokat egy kis beszélgetésre, borozgatásra. Nem fogja a küszöböt harapni egy jó nagy, hajnalig tartó buliért, neki erre nincs igénye. Ha viszont te úgy érzed, az életed még abban a szakaszban tart, hogy neked igenis jól esne a bulizás, az „ereszd el a hajam”, akkor beszéld meg vele.

Forrás: IntimZóna

Vissza