Idegesítő női szokások, amik az őrületbe kergetik a pasikat

Rengeteg ideálkép él a férfiakban arról a nőről, akivel el tudják képzelni az életüket. Természetesen mi, nők, soha nem vagyunk teljesen tökéletesek. Milyen unalmas is lenne az élet, nem igaz?

Van egy-két idegesítő szokás, ami minden pasinál kiveri a biztosítékot. Összegyűjtöttük most az 5 legidegesítőbbet.

1. Hisztizés

Alap, hogy egy nő nagyon jól tudjon hisztizni, hiszen azzal sok mindent el lehet érni, közelebb lehet kerülni a dolgokhoz, és a kezünkben maradhat az irányítás. Ám a férfiak sajnos nem nagyon tűrik a hisztit. Egy ideig elviselik, ki némán, ki hangosabban, de aztán kitör a vulkán, és lehet csomagolni.

2. Folyamatos elszámoltatás

A „Hol voltál?” „Kivel voltál?” kérdések talán a leginkább azok, amelyek kihozzák a pasikat a sodrukból. Hidd el, hogy a bizalom nagyon fontos, még akkor is, ha téged megöl a féltékenység és a kíváncsiság, hogy a szerelmed miért jött haza 10 perccel később. Ne csináld ezt, mert elhagy, de olyan gyorsan, hogy meg sem tudod kérdezni, hogy „Hová mééész?”

3. Csend

Amikor történik valami, ami nem a szád íze szerint való, ugye, hogy te is voltál már csendben akár órákig is? Besértődtél, és senki és semmi nem tudott kizökkenteni? Na, ez az, amit nem annyira szeretnek a férfiak. Számukra a női lélek ugyanis egy borzalmas útvesztő, amit egy életen át fejtegetnek. Ha a szeretett nő nem beszéli meg velük, mi a gond, akkor elgurul a gyógyszerük, és úgy cselekszenek, ahogy valószínűleg nem akarnak, és még talán méltatlan is hozzájuk.

4. Folyamatos beszéd

Az előző ellentéte ugyebár. A szóáradat, főleg, amelynek nem sok értelme van a férfi számára, rendkívül idegesítő tud lenni. Képzeld magad az ő helyébe: te sem lennél boldog, ha naphosszat a fociról vagy az autókról csacsogna, vagy állandóan kérdezgetné, hogy „Naaa, szeretsz?” Próbáld kimutatni az érzéseid, és add tudtára, hogy szereted, ha ő is kimutatja.

5. Vásárlás

Maga a shoppingolás kevésbé zavarja őket, de az, hogy nekik is menni kell, na, az már inkább. Kevés kivétellel a pasik utálnak boltról-boltra járni, nem az ő stílusuk. Hidd el, óriásit nősz a szerelmed szemében, ha mondjuk ezt mondod neki: „Drágám, elmegyek a barátnőmmel vásárolni. Mit szólnál, ha addig áthívnád a haverjaidat meccset nézni? Van sör a hűtőben!” Hidd el, imádni fog, és ezt a haverjainak is el fogja mondani. Te pedig nem vagy kénytelen a savanyú képét nézni egész vásárlás alatt, hanem nyugodtan végigpróbálgathatod az összes ruhát, ami megtetszik.

Forrás: IntimZóna

Vissza