Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

A bizonytalanság érzése valahogy mindig együtt jár az ismerkedéssel, az újdonság felfedezésével. Sokszor már elsőre is érezzük azt a furcsa, mindent betöltő érzést, ami nem lehet más, csak a szerelem. Igen, én hiszek az első látásra szerelemben. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor még számunkra sem egyértelmű, hogy mit is érzünk a másik iránt. Honnan tudhatod hát biztosan, hogy szerelmes vagy?

1. Nem alszol jól

A megismerkedésetek óta elkerül a nyugodt álom? Nem vagy képes kipihenni magad tisztességesen? Ez bizony erősen arra utal, hogy felpörögtek a szervezetedben az események, és kicsit megbolondultak a hormonjaid. Ne csodálkozz rajta, ha az álmaidban sokszor esik meg szexuális együttlét is. Az álmok ugyanis vágyakat is tükrözhetnek, amelyek igen furcsa formában is megtestesülhetnek.

2. Nem bírsz enni

Ez a „tünet” szinte minden szerelmesnél jelentkezik. A gyomrod folyton liftezik, emiatt egy falat sem megy le a torkodon, ahol pedig jókora gombócot érzel. Ilyen ez a szerelem, néhány kilótól is könnyen megszabadulhatsz. Vigyázz azonban, muszáj enned, próbálj zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, azok könnyebben lecsúsznak.

 

 

 

3. Csak magadnak akarod

Teljesen természetes, hogy nem akarsz osztozni, de azért néha a családjával is kell találkoznia, és neked is a tiéddel. Ne telepedj rá, még akkor sem, ha most mást sem szeretnél, csak minden pillanatban vele lenni. Kicsit engedd el a kezét.

4. Hirtelen semmi sem biztos

Úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj. Elvesztetted az irányítást a gondolataid és a tested fölött is. Ez bizony szerelem, nem is lehet más. Folyton ő uralkodik a fejedben, és bizsergeti a tested még az is, hogy rá gondolsz. Ennyi…

5. Nincs múlt és nincs jövő

A pillanatban és a pillanatnak élsz. Minden egyes együtt töltött másodpercet mélyen elzársz a szívedben, hogy bármikor elővehesd. Az sem érdekelne, ha holnap felrobbanna a világ, a lényeg az, hogy ebben a pillanatban épp vele vagy. Nem gondolsz senki másra, nem számít semmi más, csak ő.

Ha a fenti 5 jelet már felfedezted magadon, akkor biztosíthatlak, hogy a szerelem ott van a szívedben. Ha ez a partnered részéről is így van, akkor nagyon szerencsések vagytok, tartson minél tovább. Mert a szerelem a világ legcsodásabb érzése, és semmivel sem pótolható, nem helyettesíthető.

Forrás: IntimZóna

Vissza