Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed

Hosszabb kapcsolatokban hajlamosak vagyunk eltunyulni. Már, ami a szexualitást illeti. Nagyon jól elvagyunk egymással, de ez már nem az, amire vágyunk. Elégedetlenség és megfelelési kényszer itatja át az együttléteket, amelyeket sokszor valami kötelező elemnek tekintünk. Sokszor már hiányoznak a kapcsolatból olyan alapvető pozitívumok, amelyek egykor megvoltak, mára azonban nem olyan egyértelműek.

Egy kapcsolatban fontos, hogy mindketten benne legyetek, és ne csak az egyik fél akarja. A szexualitás ugyanilyen, ám ott lehetsz nagyvonalú, és ágyba bújhatsz a szerelmeddel csak azért is, mert ő szeretné. Ha van egy kis fűszer a szexuális együttlétekben, akkor igencsak forró és szabad lehet. Ha azonban ez a fűszer hiányzik, nehéz hosszú távon fenntartani az érdeklődést.

1. Kreativitás
Ahhoz, hogy minden együttlét érdekes legyen, és ne váljon rutinszerűvé a szexuális kapcsolatotok, szükség van némi kreativitásra. Az nem elég, ha a jól megszokott misszionárius pózban szeretkeztek, mert az már úgyis bevált. az emberi fantázia csodálatos, nagyon sok mindent tudunk kitalálni, ha igazán nyitottak vagyunk. Újítsatok! Próbáljatok ki új pózokat, helyszíneket, játsszatok szerepjátékokat. Hihetetlen dolgokat élhettek át együtt egy kis fantáziával. A lényeg, hogy mindig osszátok meg egymással, mit gondoltok a felmerülő ötletekről, és csak azt tegyétek meg, amit mindketten akartok.

2. Türelem
A nőknek – általában – hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy felkészüljenek a szexre. Az előjáték pont erre való. Fontos tehát, hogy ne kapkodjatok. Sokkal nagyobb gyönyört adhat mindkettőtöknek, ha jól előkészítitek az együttlétet, a hüvely kellőképp nedves, és a behatolás könnyen kivitelezhető. Türelem tehát, mert tényleg meghozza a várt eredményt.

3. Spontaneitás
Néha a türelem nem erősségünk. Ha igazán belevetitek magatokat a szexualitásotok valódi feltárásába, nem lehet kihagyni néhány spontán menetet. Ha fűszerre vágytok, ez valóban az. A spontán együttlétek izgalmasak, mert előfordulhat, hogy valaki felfedezi, mit csináltok – például egy mosdóban. Izgalmasak, mert nem számítotok rá. Bárhol megtehetitek, csak kell hozzá egy kis kreativitás. Lásd 1-es pont.

4. Bátorság
Ha a bizalom megfelelő köztetek, akkor nem kérdés, hogy könnyen lehettek bátrak a szexben. Bevállalhattok olyan dolgokat is, amelyekkel még nem próbálkoztatok, de izgatja a fantáziátokat. Próbáljatok ki néhány szexuális játékszert, ez új fejezetet nyithat a megszokott szexuális életetekben.

5. Önzetlenség
Vannak helyzetek, amikor a partnered igényeit a saját vágyaid elé kell helyezned. A szex pont ez a terep. Hihetetlen érzés boldogságot adni a szexben, és, ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy meglesz a jutalmad. Egymás kielégülése a legfontosabb azoknál a pároknál, ahol a szexuális élet kielégítő, kiegyensúlyozott.

Ajándékozd meg a kapcsolatod ezzel az öt pozitívummal. A karácsony pont jó alkalom arra, hogy kicsit jobban odafigyeljetek egymásra.

Forrás: IntimZóna

Vissza