Flörtölni nem is olyan egyszerű

Ha tetszik egy fiú, nem is olyan könnyű dolog magadra vonni a figyelmét. Vajon mit bír a lányokban? Hogyan viselkedj, mit csinálj, hogy felfigyeljen rád, és beszédbe elegyedhessetek?

Óvatosnak kell lenned, mert a férfiak szeretnek hódítani, azaz még mindig többen vannak olyanok, akik örömüket lelik abban, ha egy lányt nekik kell elvarázsolniuk, nem pedig fordítva történik. Mit tehetsz, hogy úgy keltsd fel az érdeklődését, hogy ő azt higgye, ő hódított meg téged? Olvasd el tippjeinket.

Légy mindig önmagad
Kár megjátszanod magad, mert úgyis kiderül a turpisság előbb vagy utóbb.

A saját énedet kell átadnod, arra kell felhívnod a figyelmet. Ha például olyan ruhába öltözöl, ami nem a te stílusod, akkor számíthatsz rá, hogy egész este feszengsz majd benne, ami persze magával hozza, hogy nem tudod elengedni magad. Így aztán senki sem figyel fel rád, az biztos. Ha már az elején önmagad vagy, nagyobb eséllyel talál rád az a pasi, aki úgy fogad el, ahogy vagy, és úgy is fog téged szeretni.

Ne légy harsány!
A nők valamiért azt hiszik, hogy a férfiak imádják a hangoskodó, sört vedelő, harsány nőket. Pedig a valóság egészen más. Nyilván akadnak olyan férfiak is, akik ilyen lányokat keresnek, de ők valószínűleg épp egyéjszakás partnerre vágynak, nem hosszú kapcsolatra.

Ha te olyan pasit keresel, akinek nemcsak egy éjszaka leszel, akkor maradj inkább távol a középponttól, és légy szerényebb.

Beszélgetés közben ne vetíts!
A hazugság mindig kiderül. Ha már sikerül odáig eljutnod, hogy beszélgetni kezdtek, ne állíts magadról valótlan dolgokat. A férfiak nem bírják elviselni a csalódást. Márpedig az, amikor kiderül, hogy nem mondtál igazat, az csalódás.

Lássa rajtad, hogy van önbecsülésed
Itt arra gondolunk, hogy nem kell minden áron belemenned olyan dolgokba, amelyekkel nem értesz egyet. Sokszor sokkal inkább vonzó a férfiak szemében az olyan nő, aki kihívást jelent számukra. Ha egyből mindenre hajlandó vagy, az az olcsó nő kategóriába sorol téged azonnal, és a férfiak inkább elfordulnak tőled.

Ne légy kuka!
Ha már beszélgettek, akkor már félig nyert ügyed van. A kínos csend azonban arra engedi őt következtetni, hogy nincs túl sok sütnivalód. Próbáld gördülékennyé tenni a beszélgetést, mosolyogj, de ne vihogj, segítsd őt abban, hogy jobban megismerhessen téged. Törekedj te is arra, hogy minél többet megtudj róla, de ne faggatózz.

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű dolog a flörtölés? Mindent összevetve, igyekezz mindig hű maradni saját magadhoz. Nincs vonzóbb, mint egy önazonos személyiség.

Forrás: IntimZóna

Vissza