Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?

Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is különböznek a férfiak. Sokféle módon képesek szeretni a nőt, mi most megmutatjuk a 6 leggyakoribb típust. Te melyikben ismersz a pasidra?

A tapasztalt
Lehet, hogy idősebb nálad, nagy tapasztalattal rendelkezik az élet minden területén, de legfőképp a szexben. Őrült tempóval veti bele magát a „tanításodba”, amit nagyon élvez, hiszen irányíthat. Ha szereted az olyan pasikat, akik igazán kézben tudják tartani a dolgokat, és nem mennek a szomszédba egy kis fantáziáért, akkor ő ilyen.

A kisfiú
Imádnivaló, de néha az agyadra megy a félénkségével, és azzal, hogy gyakran elvárja, hogy anyáskodj felette. Nem igazán tud különbséget tenni a szerető és az anya között, kicsit komplexusos. Kedves, bújós, gyengéd pasi, így, ha erre van szükséged, akkor egy főnyeremény. A szexuális tapasztalata csekély, de mindig előtérbe helyez téged, ezért elnézhető neki, hogy még viszonylag kezdő az ágyban.

A bonviván
Az élet élvezete számára alap. Nem érti, ha valaki szomorú, depressziós, tőle ezek nagyon távol állnak. Az egész életét a boldogság hajszolásával tölti, a szexben is űzi, hajtja a kielégülést. Gyakran több vasat is tart a tűzben, amit nem is titkol annyira. Mottója: Csak egyszer élünk! Sose halunk meg! Élj a mának!

A pornószínész
Hangosan beszél hozzád szex közben, nyög és ordítozik. Mindenféle extrát ki akar próbálni. Általában tökéletes a teste, sokat is foglalkozik a külcsínnel. A partnerétől is elvárja, hogy hozzá idomuljon, felvegye a tempóját és a kissé extrém szokásait is tolerálja. A vele való kapcsolat leginkább a szexen nyugszik. Ha az nem stimmel az életében, hamar továbbáll.

Az idegesítő
Ő az, akivel, ha együtt voltál, lehet, hogy nem akarsz újra. Folyton azt csinálja, ami épp nem jó, nem oda való, vagy épp nem kívánod abban a pillanatban. Mondhatnánk úgy is, hogy antitalentum a szexben. Ő élvezi, de rád bízza magát, mert kissé bizonytalan, nem tudja, mit mikor és hogyan tegyen. Ha azonban szóvá teszed az ügyetlenségét, megsértődik, és még idegesítőbb lesz. Nehéz vele zöldágra vergődni. A szíve nagy, a szerelme óriási tud lenni, de ez egy idő után nem elég, ha minden másban idegesít.

Az álompasi
Róla álmodtál, ő testesít meg mindent, ami számodra A FÉRFI, csupa nagybetűvel. Eszméletlen jó az ágyban, mindig tudja, mit kell tennie, és még a teste is maga, a tökély. Egyszerűen nem létezik nála szebb, jobb és csodásabb partner. Vajon mikor akar feleségül venni?

Forrás: IntimZóna

Vissza