Ez izgatja fel a férfit

Tudni akarod, hogy mitől jön lázba e gy férfi? Minden férfi más, ezért nincs egy általános recept, ami mindenkinél működik. Vannak olyan dolgok, amelyek minden férfi szemében szexinek számítanak, és örülnek, ha szembesülnek ezekkel. Olvasd csak el tippjeinket, hogy a lehető legnagyobb valószínűséggel találj célba, ha szexre kerülne sor.

1. A független, magabiztos nő
Akárhogy tagadják egymás közt, a férfiak imádják, ha egy nő tisztában van önmagával, érti és érzi, hogy mitől vonzó. Fontos számukra a nő kisugárzása, a lelke is, nem csak a teste. Az, ha vannak saját gondolataid, minden férfi számára izgató. Szeretik, ha egy nővel lehet mindenféléről beszélgetni, és nem csak szexre kapható.

2. Ha nincs rajtad melltartó
A világ egyik legimádottabb és egyben legutáltabb ruhadarabja valószínűleg a melltartó. A nők nagy része ki nem állhatja, és csak amiatt viseli, hogy ne legyenek hátfájdalmai, vagy ne villanjon át a pólón a mellbimbója. Ha nem lenne elvárás, valószínűleg nagyon kevesen hordanák. A férfiak számára a melltartó nélkül, szabadon lévő mellek látványa olyan szexuális kihívás, aminek nem tudnak ellenállni. Azonnal csókolgatni, fogdosni akarják, és ennek szemmel látható jele is van a nadrágjukban.

3. Ha van rajtad melltartó
Érdekes dolog, hogy amennyire imádják, hogy nincs rajtad melltartó, épp annyira szeretik, ha melltartóba rejted a melleid. Ez a titokzatosság felizgatja őket, azonnal ki akarják csomagolni az ajándékot, és kényeztetni, ameddig csak lehet.

4. Ha fesztelenül beszélsz neki a vágyaidról
Sok nő furcsállja, hogy szeretkezés közben a partnere nem találja ki egyből, mit is szeretne ő, a nő… Sokkal könnyebb – és a pasi számára felettébb izgató is –, ha nyíltan beszélsz arról, téged mi hoz lázba. Részletezd bátran, hiszen minél mélyebben belemész a dolog taglalásába, ő annál nehezebben fogja vissza majd magát. Kérd meg, hogy ő is mondja el, mire vágyik igazán az ágyban, és csináljatok mindent úgy, ahogy a másik szeretné.

5. Ha izgatottan várod őt az ágyban
Ez számára az igazi megadás, a kitárulkozás, a vágyak abszolút kifejezése. Nincs is neki ennél felkavaróbb látvány, amitől azonnal előjön belőle a hódító férfi. Vedd fel a legszebb fehérneműd, vagy épp ne viselj semmit, csak támadd le, amint belép a hálószobába. A jutalmad biztosan nem marad el.

6. Ha megcsókolod
A férfiak számára a nyelv – és minden, amit azzal csinál a szeretett nő – izgató. Már a gondolatától is ágaskodni kezd a férfiasságuk, amikor pedig megtörténik, nem bírnak magukkal.

7. Ha a sötétben vársz rá
A sötétség nagyon felizgatja a férfiakat, hiszen bármit el tudnak képzelni. A legjobb mégis az, amikor egy apró fény gyullad ebben a sötétségben, és meglátják az imádott nőt, ahogy szexre kész.

 

Forrás: IntimZóna

Vissza