Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Van, aki egyszerűen kedveli a szexet, van, aki pedig a vadabb együttlétekért van oda. Mindegy, hogy te melyik táborba tartozol, az az egy biztos, hogy a cél az, hogy minél hosszabb és intenzívebb orgazmusod legyen. Ez azonban korántsem olyan egyszerű dolog.

A nők igen nagy része (egyes források szerint 75%) még életében nem élt át orgazmust. Az orgazmuskészség azonban fejleszthető, egy jó partnerrel sokat lehet tanulni önmagadról is.

Ha szeretnéd egy kicsit izgalmasabbá tenni a szexuális életed, ezzel együtt pedig növelni az esélyt az eget rengető orgazmusra, olvasd el tippjeinket.

1. A lábaid segítenek

Fekvő pozíciókban minél feljebb tudod tenni a lábaid aktus közben, annál mélyebb a behatolás. Ezt tudod szabályozni is. Át is foghatod a partnered csípőjét, ezzel az ő mozgását is uralhatod. A hüvelyi orgazmusnak is nagyobb így az esélye.

2. Csak egy párna…

… de mennyi mindenre jó! Ha a csípőd alá teszed, megemeli a tested, és a partnered pont olyan helyzetbe kerül, hogy jobban stimulálja a csiklódat, és a behatolás is mélyebb így.

3. Mozogj!

Minden szexuális együttlét sikerét megsokszorozza, ha nem csak úgy fekszel ott, vagy hagyod, hogy történjenek veled a dolgok, hanem aktív részese vagy az eseményeknek. Mozgasd a csípőd le-fel, körkörösen, előre-hátra, ahogy neked és a partnerednek a legjobb. A lényeg, hogy ne légy „élettelen”.

4. Használd a kezed, ha szükség van rá!

Ha úgy érzed, nem elég, hogy a hüvelyed részt vesz a dolgokban, kapcsold be a nehéztüzérséget, és adj egy kis gyönyört saját magadnak. A pasid is odáig lesz azért, hogy miközben ő benned van, te egy kicsit rásegítesz.

5. Mutasd magad!

A férfiak imádják nézni a szerelmüket, miközben szexelnek. Az ő gyönyöre is nagyobb, és te is izgatónak fogod találni, ha van egy kis fény a szobában, nincs vaksötét szex közben. Próbáljátok ki így a közös maszturbálást, vagy egyszerűen csak nézzétek egymást aktus közben.

Forrás: IntimZóna

Vissza