Csókolj már meg!

Csókolóztál már? A kérdés lehet, hogy kicsit megmosolyogtat, de nagyon is lényeges dologról van szó. Csókolóztál már úgy igazán? Ahhoz, hogy a csók valóban szuper élmény legyen, nem árt, ha kicsit tudsz is róla.

Íme, a mi csóktippjeink.
1. Ha nem akarod, ne csináld!

Fontos tudnod, hogy senki sem kényszeríthet arra, hogy megcsókold. Ha nincs ínyedre a dolog, ne csináld. Ha emiatt nem marad veled a kiszemelt pasi, akkor nem is éri meg a fáradságot.

2. Ha szeretnél, nyugodtan kezdeményezhetsz.
Manapság már nem kell attól tartanod, hogy bárki elítél azért, mert te kezdeményezel egy csókot. A dolog egyszerű: ha mindketten akarjátok, akkor nem lehet ciki.

3. Értékeld, ha ő közeledik.
Ha a pasi kezdeményezi a csókot és az neked is tetszene, akkor bátorítsd. Valószínűleg nem volt könnyű összeszednie a bátorságát.

4. Ne siess el semmit!
Amikor az ember szerelmes, akkor nem számít az idő, nem érzékeljük azt. Ám, ahogy mindennél, a csóknál is érdemes kivárni azt a pillanatot, amikor minden tökéletes.

5. Semmiképp ne stresszelj!
Bármilyen fontos is egy csók, nem szabad azt hinned, hogy ettől függ egy kapcsolat jövője. Ha elsőre nem sikerül, ne stresszelj, ki kell tapasztalnotok egymást. Gyakoroljatok!

6. Ne kapkodj!
Ha ajtóstól rontasz a házba, elijeszted a kiszemeltedet, ebben biztos lehetsz. Lassan indíts, az érzéseid vezessenek, ne az eszed. Ne izguld túl a dolgot, inkább légy kicsit laza, kedves, szexi, érzelmes.

7. Nem baj, ha most ő irányít.
Előfordulhat, hogy kicsit bizonytalan vagy, de ne aggódj. Semmi baj nincs azzal, ha nem mindig te irányítasz. Ha érzi, hogy az ő kezében vannak a dolgok, bátrabb lesz, és neked így sokkal könnyebb lesz.

8. Figyelj arra, hogy ápolt legyél!
Bizonyára ezt mondani sem kell, hiszen erre mindig odafigyelsz, de egy randi előtt kényesen ügyelni kell arra, hogy ne egyél pl. fokhagymát vagy más olyan ételt, aminek erős illata vagy íze van. Ez eléggé illúzióromboló tud lenni a másik félnek. Természetesen nem kell minden csók előtt fogat mosni, de ha randiztok, akkor azért jobban figyelj.

9. A szenvedély nem mindig jó tanácsadó.
Főleg nem elsőre! Ha a partnered azt érzi, túlságosan nyomulsz, mert nem bírod visszafogni magad, az eléggé kiábrándító. Próbáld uralni a vágyad, a szenvedélyed, mert a tartózkodás sokkal vonzóbbá tesz. Így tuti akar majd egy második, egy harmadik és egy sokadik csókot is!

A csók az egyik legjobb dolog a világon. Könnyen lehet belőle több is, ezért mindig légy felkészült, és ne veszítsd el a fejed. Szexualitás és fogamzásgátlás témában érdemes tájékozottnak lenned.

Forrás: IntimZóna

Vissza