Amikor a pasi szerelmes beléd...

Sokszor nem elég, hogy te mit érzel, folyamatosan visszajelzésekre van szükséged, hogy tudd, a szerelmed valójában mit érez irántad. Íme, 7 jel, hogy fülig belédzúgott.

1. Az ölelése
Az ölelés áthatja az életet. Számtalan helyzetben alkalmazzuk, de a szerelmesek közti ölelés egy kicsit azért más. Egy ölelés kinyilatkoztatja azokat a valódi érzelmeket, amelyek egészen mélyen laknak bennünk. Ha a szerelmed hosszan, gyengéden, nem túl szorosan ölel, biztos lehetsz benne, hogy őszinték az érzelmei.

2. A csókja
Egyetlen csók elárulja, mit érez irántad valójában. A hosszú, szenvedélyes nyelves csók és a gyakori ismétlés tuti biztosan a szerelem jele.

3. Dicséri a hibáidat
Nem szereted, hogy van egy kis pocid, vagy enyhén narancsbőrösek a combjaid, netán szeplős vagy? Ha a srác szerelmes beléd, akkor észre fogod venni, hogy ő pont ezeket dicséri rajtad. Ezekkel együtt fogad el, így szeret. Szerelemmel!

 

4. Romantikussá változik
Sok olyan romantikus jel van, amiből arra következtethetsz, hogy nem vagy számára közömbös. Nem az elcsépelt rózsaszálról beszélünk, hiszen azt egy szélhámos is képes megvásárolni. Az igazán romantikus dolgok inkább olyan tettekben nyilvánulnak meg, amelyekhez valóban figyelnie kell rád. Például, rendet rak a lakásban, mielőtt veled találkozna, gyertyafényes vacsival készül, figyel, hogy mire vágysz, és megvalósítja. Ha a viselkedésében felfedezed ezeket, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja.

5. Bemutat a haveroknak
Egy fiú nem mutat be mindenkit a barátainak, ezt leszögezhetjük. Csak olyan lányt visz a társaságba, akivel komolyan gondolja. Ha te csak egy futó kaland vagy, elhiheted, hogy sosem fogod megismerni a haverjait.

6. Bemutat a szüleinek
Haza pláne nem visz bárkit. Az anyukája véleménye nagyon fontos minden pasi számára, így csak a tökéletes lányt viszi haza bemutatni. Ha meghív egy közös ebédre, jó úton haladtok a komoly kapcsolat felé.

7. A szex
Sajnos vannak olyan pasik, akik olyan nagy színészek, hogy simán elhiszel nekik mindent, és csak az első szexuális együttlét alkalmával derül ki, hogy hazugság volt minden, és csak „arra” kellettél neki. Ha szex közben úgy érzed, csak magára figyel, nem érdekli, hogy te hogy érzel, neked mi a jó, akkor tudhatod, hogy nem ő az igazi. Ha azonban a szex előtti és a szex utáni időszaknak, azaz a kényeztetésnek is elegendő időt szentel, fontos számára, hogy veled mi van, akkor csak szárnyalj, mert jól választottál.

Forrás: IntimZóna

Vissza