A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban

Fiatal korodban még egészen mások a vágyaid a szexben, mint akkor, amikor már egy-két gyermek szaladgál körülöttetek, és az együttléteket gyorsan kell megoldani. Nőknél talán még jobban elkülönülnek az egyes életszakaszok, mint a férfiak esetében.

Ez kell a nőnek 20+ évesen
A húszas éveiben a női test a legjobb állapotban van. Ilyenkor a szexualitás nagyon jól működik, mivel a vérkeringés kiváló, ami befolyásolja azt. Ebben az életkorban szabadok a nők, szeretnek új dolgokat kipróbálni, szeretnek irányítani a szexben. Élvezik, hogy egyetlen pillantásukkal befolyásolhatják a férfiakat. Az előjáték ebben az életkorban nem a legfontosabb dolog, a nők ilyenkor szeretik a mindent bele dolgokat.

Ez kell a nőnek 30+ évesen
Ebben az életkorban határtalan a nők önbizalma az ágyban. Már tapasztaltabbak, és jobban ismerik a férfiakat is. Az orgazmus a nők harmincas éveiben igenis elvárt "tartozéka" az együttléteknek. Többnyire ekkorra már tartós kapcsolatban élnek, bíznak a párjukban, és egy új kapcsolatban is fel merik vállalni a vágyaikat. Az előjáték felértékelődik, fontos kiegészítője a szexuális együttléteknek, mert ilyenkor már jobban vágynak a nők a kötődésre.

Ez kell a nőnek 40+ évesen
A szexuális tapasztalat ebben az életkorban már igen nagy, nincsenek suta próbálkozások. A vágyakat azonban a hormonok irányítják. Ekkor már elkezd csökkenni az ösztrogén szintje, hiszen közeledik a menopauza. A másik fontos, a szexuális vágyért felelős hormon, a tesztoszteron szintje viszont még egy darabig nem változik. Ennek köszönhető, hogy a negyvenes éveikben járó nők imádják és kívánják is a szexet. Szabadság is adódik, hiszen ekkorra a gyerekek is nagyobbak már, így sokkal könnyebb egy-egy hosszabb szeretkezést beiktatni a mindennapokba. Általában ilyenkorra a nők már sokkal jobban megtanulják élvezni a szexet, mint a korábbi éveikben. Ismerik már a saját testüket és a vágyaikat is. Már nem akarnak játszadozni, nem akarják azzal húzni az időt, hogy arra várnak, míg a partnerük kiismeri őket. Inkább nyíltan beszélnek arról, mi jó nekik az ágyban. A mennyiség helyett a minőségre, a nyugodt, kiegyensúlyozott, szereteten alapuló szexre nyitottak. Ekkor már nem vágynak gyors menetekre, kivéve, ha fűszert akarnak vinni a szexuális életükbe.

A nők szeretik, ha a férfi határozott, de nem agresszív az ágyban. Ugyanakkor szeretnek irányítani is, és élvezik, ha a férfi megbabonázva néz rájuk, annyira ég benne a vágy.

Forrás: IntimZóna

Vissza