A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést

Nemcsak mi, nők, hanem a férfiak is igen érzelmesek, bár kimondani biztos nem fogják. Ahogy a nőknek, úgy nekik is szükségük van arra, hogy a párjuk elismerje őket és ezzel megerősítse az önbecsülésüket. Te bókolsz a párodnak?

Azt hiszem, az a vágy, hogy elismerjék, hogy fontosak vagyunk, nem annak kérdése, hogy milyen neműek vagyunk, ez emberi dolog. A nők imádják, ha a férfiak kinyilatkoztatják, hogy szükségük van a párjukra, támogatják őket a bókokkal. Ugyanezt igénylik a férfiak is. Ha nem kapják meg, úgy érezhetik, hogy a nőknek nincs eléggé szükségük rájuk, nem érzik magukat eléggé értékesnek.

Lássuk, milyen bókokkal, figyelmességekkel támogathatod a szerelmedet.

Dicsérd az erőfeszítéseit
Jó érzés a szerelmednek, ha a tudtára adod, milyen jó, hogy van neked. Igaz, hogy azok a dolgok, amelyeket nap mint nap megtesz, nem feltétlenül szorulnak dicséretre, de mégis jót tesz az önbecsülésének, ha megköszönöd, kifejezed felé a hálád.

Dicsérd néha a külsejét
Akár hiszed, akár nem, a férfiaknál is előfordul, hogy kétségek közt őrlődnek a külső megjelenésüket illetően. Nem kell mindig bókolni a partnerednek, de néha jólesik, ha megjegyzed, milyen jól áll neki az új ing, vagy milyen jól ment neki az edzés, hiszen látható, mennyit izmosodott.

Mutasd ki a tiszteleted iránta
Az önbecsülést más sem turbózza jobban, mint az, ha a szeretett nő hangot ad a tiszteletének. Ő sosem fogja kérni, jelezni feléd, hogy szüksége lenne egy kis elismerésre, neked kell észrevenned, mikor adsz neki egy kis pluszt a szavaiddal. Ha büszke vagy rá valamiért, mondd el neki, és százszorosára nő a szeretete irányodban.

Adj hangot annak, ha elismered a döntéseit
Azzal, hogy elismered, jól döntött valamiben, megerősíti abban, hogy jó úton halad, és ez számodra biztonságossá teszi a kapcsolatotokat. Azzal, ha megdicséred a döntéseit, segíted, hogy legközelebb is bízzon önmagában, merjen dönteni.

Mondd el neki, hogy miért szereted annyira
Minden elismerés, amit mondasz, csak üres szó, ha nem kíséri szeretet. Ha még a tudtára is adod a szerelmed, nagyon jól fog esni a férfiléleknek. Az önelfogadás a férfiaknak sem egyszerű dolog. Szükségük van arra, hogy megerősítsék őket. Azonban nagyon ritkán jutnak hozzá ilyesfajta bókokhoz. Ne okozzon hát neked problémát az, hogy megfogalmazd, miért szereted annyira. A személyiségéért, a humoráért, a kitartásáért… mindegy is, a lényeg, hogy ő is tudomást szerezzen róla.

A te jutalmad pedig ezekért a bókokért az, hogy láthatod az arcán minden alkalommal a büszkeséget, a szeretetet és a szenvedélyt irántad.

Forrás: IntimZóna

Vissza