7 pontban az Igaziról

Biztos, hogy megtaláltad az Igazit, a nagy Őt? A mindennapokban előfordulhatnak összezörrenések, ám ha a következő 7 pont olyan, mintha rólatok szólna, akkor megnyugodhatsz: a pasiddal minden rendben.

1. Nem egy hullámvölgyet vészeltetek már át együtt
Egy vizsgaidőszak, vagy akár valamilyen komolyabb egyéni válság nemcsak téged, de a kapcsolatotokat is megviselheti. Ha ezeket az akadályokat együtt vészelitek át, minden sokkal könnyebb. Emlékezz vissza, hogyan állt melletted a pasid ezekben a helyzetekben. Jól vizsgázott?

 

2. Mindenről tudtok beszélni
Ez kicsit butaságnak tűnhet, de hidd el, a kommunikáció egy kapcsolatban nagyon-nagyon fontos. Ha valamilyen probléma merül fel, tudnotok kell róla nyíltan és őszintén beszélni. Ha dühös vagy rá valamiért, fontos, hogy kimondd, ami bánt, és fordított helyzetben őt is meghallgasd. A megbocsátás pedig már fél siker.

3. Annyira fontos számodra, hogy mindent neki mondasz el először
Amíg nem volt a képben, ezt a szerepet a barátnőd vagy barátnőid töltötték be. De most itt van, és akármi is történik, ő az első, aki értesül róla. ez azt jelenti, hogy a kapcsolatotok olyan érett, hogy nemcsak a szerelmed ő, hanem a legjobb barátod is.

4. A meglepetés ereje hosszú idő után is jelen van
Amikor hazaérsz a munkából, suliból, csodás vacsival vár, pedig eddig azt sem tudtad róla, hogy tud főzni. Kiderül, hogy főzőtanfolyamra járt, hogy meglephessen téged. Hihetetlen nem?

5. Az unalmat nem is ismeritek
Egymás társasága feltölt benneteket, nem unatkoztok soha. Mindig kitaláltok valami izgalmas programot kettesben, vagy a barátaitokkal. Ha nem tudtok elmenni otthonról, akkor is mindig adódik valami elfoglaltság.

6. Mindketten kiveszitek a részeteket a napi teendőkből
Kialakult már, hogy ki megy a postára, ki főz vagy ki takarít ki. Mindent közösen csináltok, de mindenki tudja a dolgát, és a háztartás egy jól működő kis gépezet lett.

7. A szex olyan jó még mindig, mint az elején…
… és nem az orgazmus miatt. Az egymásra való odafigyelés a fontos számotokra. Te imádod, ahogy szuszog melletted, ő imádja, ahogy a vállára hajtod a fejed. Szeretitek egymást, és valószínűleg ez így is marad.

Forrás: IntimZóna

Vissza