5 jel, hogy a pasid szuper lesz az ágyban

Mindannyian félünk attól, hogy milyen lesz az együttlét a párunkkal, főleg ha új kapcsolatba léptünk. Teljesen normális, ha fantáziálunk és elképzeljük vajon milyen lesz.

Mutatunk 5 tuti tippet, amiből könnyen leszűrhetjük mire is számíthatunk majd a hálószobában.


1. Felkészült a női társaságra

Ha a pasi lakásába csöppenve nem szétdobált szennyeszoknik hevernek a földön, és találsz a szekrényben plusz fogkefét is akkor a pasi szívesen fogad női vendégeket… tuti biztos, hogy egy Adonisz az ágyban.


2. Nem önimádó
Ha a randitok során a pasi végig magát dicséri, ódákat zeng magáról akkor csajszi inkább fogd a cuccod és fuss. Egy magabiztos pasi irántad érdeklődik.

 


3. Más nőknek is tetszik

Ez rossz hír neked, de alapvetően jót jelent, ha más nők odáig vannak érte. Nem te vagy az egyetlen? Tuti, nem véletlen, ez a srác tud valamit! Érzed magad szerencsésnek, hogy veled van.


4. Már a szavai felizgatnak

Azok a férfiak, akik az ágyban igazán nagyot tudnak alkotni, pontosan tudják, mit mondjanak annak érdekében, hogy minél hamarabb lekerüljön rólad a fehérnemű. Ugye, hogy így van?


5. Nem fél az érintéstől

Ha a kiszemelted nem fél az érintésektől, simán a kezed, a combod, esetleg a derekad után nyúl, akkor kimondottan magabiztos. Ez a tulajdonság pedig hatalmas előnyt jelent az ágyban. Felejthetetlen hancúrban lesz részed.

DMD

Vissza