14 jel, amiből megtudhatod, hogy megcsal-e a párod

Ha az utóbbi időben többet is tapasztaltál ezek közül, és furcsán kezdett viselkedni, akkor valószínűleg félrelépett.

Akad néhány olyan jel, amely arra utal, hogy a párod hűtlen. Ha az alábbiak közül többet is tapasztalsz egy ideje, és úgy látod, hogy megváltozott a párod viselkedése, a kapcsolatotokhoz való hozzáállása, akkor nagy valószínűséggel félrelépett. Érdemes ezt vele minél előbb tisztázni.

Neked is jobb, ha tudod, hányadán álltok. Ha megcsalt, akkor az már a te döntésed, hogy ezek után mellette maradsz vagy szakítasz.

Azért érdemes kibeszélni magatokból a problémáitokat, még a hűtlenkedést is, mert ha az okokat felderítitek, abból mindketten sokat tanultok.

Nézzük, milyen jelekből tudhatod, hogy megcsalt a kedvesed!

1. Célozgat a szakításra
Ahol a kapcsolat rendben van, ola ilyesmi fel sem merül. Ha azonban a párod elejt egy-egy célzást arról hogy külön is folytathatnátok az életeteket, akkor az minden, csak nem bizalomgerjesztő. Talán már jó ideje fontolgatja a szakítást és már van is valakije.

2. Szótlanabb lesz, és nem lehet belőle kihúzni, mi baja
Amikor a kapcsolatban korábban ilyesmi nem fordult elő, nem volt látványos összeveszés, nem történt bántalmazás (verbálisan sem), ám az egyik fél megszakítja a kommunikációt, akkor az a távolodás jele. A titkolózás pedig sajnos azt jelzi, hogy van mit titkolni.

3. Féltékenykedni kezd
Hűtlenkedőknél elég gyakran előfordul, hogy szimatolni kezdenek a párjuk után. Az esetek egy részében azért, mert magukból indulnak ki, és azt hiszik, hogy te is félreléptél. Az esetek többi részében azonban a saját csapodárságukat akarják leplezni azzal, hogy a másikra terelik a figyelmet és őt gyanúsítgatják.
Ez egy idegőrlő játszma, amely egyre durvábbá válik, ahogy egyre jobban bepörög a megcsaló fél, tapasztalt emberekként nem tudunk jobbat javasolni: a saját érdeketekben érdemes inkább szakítani.

4. Váratlanul kedvesebben viselkedik, mint azelőtt
Ha minden előzmény nélkül negédessé válik, figyelmesebbé, bókolni kezd és megpróbál a kedvedben járni, annak a jele lehet, hogy lelkiismeretfurdalás gyötri a hűtlenség miatt.

5. Egyre kevesebb időt tölt veled
És az együtt töltött idő sem kellemes.

6. Megváltoznak a szokásai
Mintha nem is ugyanaz az ember volna, mint akivel összejöttél.

7. Ingerülten reagál a kérdésekre
Visszakérdez, idegesen rákérdez, miért faggatod, azzal gyanúsít téged, hogy vallatod? Pedig csak azt kérdezted tőle, mikor lesztek együtt? Amennyiben tényleg nem rossz szándékkal, nem szemrehányón kérdezted, és nem a piszkálódás volt a célod, akkor nem kellene így reagálnia.

8. Azon kapod, hogy magyarázkodik és hülye történeteket talál ki
Ha idétlen sztorikba bonyolódik arról, miért ért haza későn, miért nem jött el egy találkozóra, ne legyenek vele kapcsolatban illúzióid.

9. Már nem először kapod hazugságon
A normálisan működő harmonikus kacsolatok alapja a bizalom és az őszinteség. Nem kell minden gondolatotokat megosztani egymással, lehetnek külön programjaitok, de amikor hazudozni kezd valaki, és átveri a másikat, az nem korrekt. A hazudozás meglehetősen gyakran és pontosan jelzi a hűtlenséget.

10. Nem kérdezhetsz rá, mit csinál egész nap, de ő a 24 órád minden percével elszámoltat téged

11. Bár korábban nem volt jellemző rá, úgy viselkedik, mintha depressziós volna
Morcos, nyúzott, kedvetlen erőtlen.

12. Egy ideje már nem szexeltek, a közeledésedet elutasítja
Annak mindig oka van, ha egy férfi vagy egy nő hónapokig, fél évekig vagy akár évekig (!) megfosztja a párját a gyönyörtől. Előtte jól működött a szex? Imádtatok szerelmeskedni? Akkor derítsd ki, miért fújt visszavonulót.

13. Már nem beszél a közös tervekről,
és igyekszik kicsúszni ezekből.

14. Egyre kevesebb közös programot szervez az ő barátaival
Mintha nem akarná, hogy találkozz velük. Talán titkol valamit?

Akármelyiket is érzékeled, mindenképpen beszéld meg pároddal! 

forrás: Szeretlek Magyarország

Vissza