10 dolog, amit imádok benned

Te mit szeretsz a legjobban a pasidban? Ezen még sosem gondolkodtál? Íme, egy lista, amelyen csak 10 dolog szerepel, te biztos még száz másikat tudnál mellé írni…

1. Tudtok együtt nevetni

Humor nélkül nem lehet élni. Sokszor a problémák megoldásához is hozzásegít egy kis nevetés.

2. Még mindig bizsergést érzel, ha rá gondolsz

Igaz, hogy már hosszú ideje ismered, de mégis minden együtt töltött pillanat csodálatos, amikor pedig nincs a közeledben és rá gondolsz, a pillangók még mindig megmozdulnak a hasadban.

3. Hagyja, hogy kiteljesedj

Szereti, hogy van hobbyd, amit élvezel, és esetleg őt is bevonod. Szeret veled lenni, és szinte mindegy is, hogy mit csináltok együtt.

4. Ha nem értetek egyet valamiben, azt meg tudjátok beszélni

A veszekedés sehova sem vezet, ezt ő is jól tudja. Tisztában van azzal, hogy jobban kedveled az építő vitát, mint a parttalan összekülönbözést.

5. Mások előtt is elismeri az erényeidet

Ha társaságban vagytok, szívesen dicsér, elismerően nyilatkozik rólad és kiáll melletted.

6. A döntéseket együtt hozzátok meg

Nemcsak elismer téged, hanem minden fontos döntésben – és a kevésbé fontosakban is – kikéri a véleményed.

7. Szívesen beszélget veled

Nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy tudjatok beszélgetni. Akár egy filmről, akár valami másról, ami foglalkoztat benneteket. Jó, hogy vannak beszélgetős esték, amiket arra használtok ki, hogy ne csak a testeteket, hanem az elméteket és a lelketeket is karban tartsátok.

8. Aranyos az anyukája

Az első perctől úgy érzed, elfogadott az édesanyja. Nem ellenségként, hanem barátnőként tekint rád, olyan valakit lát benned, aki szereti a fiát, és nem akar rosszat senkinek. Egy jó anyós már fél siker.

9. El tudod képzelni vele a jövőd

A házasság vagy az együtt élés nagy lépés minden kapcsolatban. Ő a nagy Ő, csak vele tudod elképzelni a távolabbi életed. Gyerekek, házikó, kutya, macska…

10. A szex még mindig olyan jó vele, mint a kapcsolatotok elején

Tudja, mi a jó neked, és mindent meg is tesz az örömödért. Szeret kényeztetni és imádja, ha te is tudod, mit tegyél. Nagy az összhang köztetek ezen a téren is.

A pasidban megvan minden, amit valaha kívántál? Akkor ne habozz, mutasd ki az érzelmeidet. Játssz nyílt lapokkal, hogy a kapcsolatotok nagyon sokáig tartson. Ne feledd, minden társas kapcsolathoz két ember kell. Ahhoz, hogy ő olyan lehessen, amire vágysz, neked is sok mindenben kell alkalmazkodnod hozzá és a közös életetekhez is. Sok sikert!

Forrás: IntimZóna

Vissza