10 dolog, amit a nőknek feltétlenül tudniuk kell a pasikról

Akadnak olyan szituációk, amelyekben rá sem ismersz a pasidra? Azt hitted, már mindent tudsz róla, minden porcikáját ismered? Rádöbbensz, hogy igazából fogalmad sincs, hogy kivel vagy együtt. Megnyugtatunk, ezzel nem vagy egyedül. Íme, 10 olyan fontos, pasis dolog, amit feltétlenül véss az eszedbe.

 

1. A „Beszéljük meg!” mondat nem oké

Nem, ők nem akarnak semmit megbeszélni, mert az gyengeségnek hat. Ha te már nagyon szeretnél valaminek a végére pontot tenni, akkor ne ezzel kezdd a beszélgetést, hanem valami semleges témával, vagy valami olyasmivel, amiről tudod, hogy érdekli a pasidat. Ezek után térj a lényegre, és oldd meg a problémát.

2. Egyik férfi sem gondolatolvasó

Ha valamit szeretnél, légy egyértelmű, mert ő nem fogja kitalálni a titkos vágyadat. Nem, a legjobbak sem képesek erre! Sajnos ez van!

3. A méret igenis fontos

Persze csak a férfiaknak. Ugyanúgy, ahogy a nők kényesek a mellméret-témára, a férfiak a pénisz méretét tartják nagyon-nagyon fontos kérdésnek.

4. Minden férfi tart a szextől egy új nővel

Sokszor fogalmuk sincs, hogy mihez kezdjenek. Ugyanazt tegyék-e, amit az exük annyira szeretett, vagy az új partner majd egészen másért lesz odáig? Egy dologban biztosak, hogy jó szexre van szükség, bizonyítaniuk kell. Nem egyszerű nekik sem, ahogy nekünk, nőknek is rendkívül bonyolult egy férfit kiismerni.

5. Néha a férfiak is színlelik az orgazmust

Bizony, így van ez! Nekik sincs mindig kedvük, erejük, stb. a dologhoz.

6. Minden férfi maszturbál, és a többség pornót is szívesen néz

El kell fogadnod, hogy a pasik így gondolkodnak, így éreznek. Ezt nem azért csinálják, mert te nem felelsz meg nekik. Egyszerűen csak így működnek. Férfiak.

7. Mindig is fontos lesz neki az anyukája

Jobb, ha ebbe beletörődsz. Soha nem fogja háttérbe szorítani az anyukáját, még miattad sem. Ebből még jól is kijöhetsz. Légy kedves a mamához, fogadd el őt, és nyert ügyed van.

8. Nem szeretik, ha sarokba szorítják őket

Az ultimátumokat gyűlölik, mert úgy érzik, ettől megrendül a férfiasságuk. Szóval ne akard sarokba szorítani sem gyermekkel, sem esküvővel, mert annak tuti szakítás lesz a vége előbb-utóbb.

9. Nem a humor a lényeg számukra

Azok a nők, akik fergeteges poénokkal nevettetik meg őket, nem feltétlenül végzik a pasik ágyában. Ők azok, akiket haverként fognak kezelni, és inkább beülnek velük egy pofa sörre. Sokkal fontosabbak számukra a műveltség és a külső tulajdonságok.

10. Szeretik, ha bókolnak nekik

Bizony, bármilyen furán hangzik is, az erősebbik nem képviselői is imádják hallgatni, hogy mennyire jól néznek ki az új kék ingben, vagy de jó ez az új parfüm rajtuk, és hasonlókat. Bókolj a pasidnak, a jutalom biztos nem marad el.

Forrás: IntimZóna

Vissza