10 dolog, ami közelebb hozza a pasidat

Vajon te vagy az ideális nő a pasid számára? Tudod, mik azok az apróságok, amelyekből ő tudni fogja, hogy neki veled nagyon jó lesz? Íme…

1. Engedd, hogy vigyázzon rád

A férfiakban uralkodik egy ösztön, amely a náluk gyengébb nőt oltalmazza, óvja, vigyáz rá. Ha hiszed, ha nem, ez a mai férfiakban is ott van, szeretik, ha egy nőre vigyázni kell. Engedd, hogy megtegye.

2. Bízd rá a titkaid

Persze, nem arról van szó, hogy minden apróságot elcsacsogj neki – arra ott vannak a legjobb barátnőid. A fontosabb magánéleti dolgaidra azonban bizonyára nagyon kíváncsi, és ha elmondod neki, úgy érzi majd, megtisztelted azzal, hogy közelebb engedted.

3. Hagyd, hogy neki is legyen véleménye

Minden férfi attól érzi, hogy igazán számon tartják, ha a véleménye és a döntései fontosak. Az, ha adsz arra, amit mond, legyezgeti kicsit az egóját, ami egyre közelebb viszi hozzád.

4. Merj magadon változtatni

Akár az ő kedvéért teszed, akár csak magadért, mindenképp szuper, ha képes vagy a megújulásra. Nem igaz az, hogy úgy kell elfogadnia, amilyen vagy! Neki is lehetnek kívánságai veled kapcsolatban, ahogy neked is vannak elvárásaid vele kapcsolatban. Ha hajlandó vagy értékelni magad néha, az csak előreviszi a kapcsolatot.

5. Tiszteld őt

A környezetemben nagyon sokszor tapasztalom, hogy a nők úgy viselkednek a férfiakkal, hogy azt rossz nézni. Csúnya szavakkal illetik őket, és úgy tesznek, mintha ajándék lenne, hogy a férfiak velük lehetnek. Ne ess ebbe a hibába, hiszen a fordítottja neked sem esne jól. Tiszteld benne a férfit, ahogy te is elvárod, hogy ő megadja neked a kellő tiszteletet. Ez segít az önbizalmán, erősíti benne a férfias oldalát.

6. Teremts számára otthont

Egy nőnek talán kicsit nehéz megérteni, hogy egy férfi miért ragaszkodik annyira az édesanyjához, a szülői házhoz, az otthoni ízekhez. Neked is menni fog az, hogy megteremtsd a saját otthonotokat. A szerelmednek ez nagyon fontos, rá kell hát szánnod az időt. A meleg otthon nemcsak neki, hanem neked is boldog perceket okoz majd.

7. Ne akaszkodj rá

Ahogy te sem szereted, ha minden pillanatban rajtad lóg, úgy neki is szüksége van némi privát szférára. Hagyd, hogy önmaga lehessen, ne akard irányítani, és ne akarj tudni minden percéről. Ebből tudja, hogy bízol benne, és ő is megingathatatlan lesz veled kapcsolatban.

8. A boldogsága fontos számodra

Ez alatt most mindenféle boldogságot értek: a lelki és a testi örömöket is. Ha szex közben azt érzi, hogy fontos neked, amit ő érez, amitől boldog, akkor egyértelmű, hogy nem akar mást. Ha van egy jó nagy adag humor a kapcsolatban, az jót tesz, hiszen a nevetés összetartja még az elromlott dolgokat is.

9. Ne hisztizz, ne kiabálj és ne légy folyton negatív

A pasik agya nem úgy van bekötve, mint a miénk. Számukra azok a dolgok, amik nekünk problémát jelentenek, egyszerű, megoldandó kérdések. Ne várd el, hogy ugyanúgy gondolkodjon, mint te. Ne hisztizz, és ne kiabálj vele, mert azt a férfiak nehezen viselik. Próbálj pozitív maradni, és inkább kérj tanácsot tőle, meg fogsz lepődni, hogy mennyire tisztán látja majd a számodra megoldhatatlannak tűnő problémát.

10. Érezd a határt

Az intimitás, a szenvedély nagyon fontosak egy kapcsolatban, de ezt sem lehet eltúlozni. Ne akard, hogy folyton azt bizonygassa, mennyire szeret, mert egyszer csak azt veszi észre, hogy nem is szeret.

Forrás: IntimZóna

 

Vissza