„Pasimegtartó” jó tanácsok

Óvjuk meg párkapcsolatunkat a konfliktusoktól azzal, hogy jól átgondolt, békés „manipulatív” eszközöket alkalmazunk, jó szándékkal. No de hogyan is?

 Az ember nemcsak úgy érheti el saját céljait, hogy hangoztatja azokat, vagy ráerőlteti akaratát a partnerére - jóindulattal és néhány ártatlan trükkel is rávehetjük a párunkat, hogy a dolgok a mi elképzelésünk szerint alakuljanak. 

Valljuk be, ha tévedtünk
Éppen most vettünk egy pólót a kedvesünknek, amiről jól tudjuk, hogy valószínűleg nem fogja viselni? Ahhoz, hogy elérjük, változzon meg egy kicsit, használjuk a jóindulatú manipulációt. Sok férfi hajlamos a dacost játszani, ha rá akarnak erőltetni egy ruhát. Jobb, ha azt mondjuk neki: "valóban, ez a póló nem is áll olyan jól rajtad." Megtörténhet, hogy pár nappal (vagy akár órával) később azt fogja hordani... 

Az érzelmi zsarolás kerülése 
A férfiak bármit megtesznek, hogy elkerüljék az érzelmi zsarolást Kétségtelen, hogy ez az egyik legfőbb stratégia, amit a nők hajlamosak alkalmazni velük szemben. Sokszor elegendő azonban a célunk eléréséhez egy vitát azzal befejezni, hogy "rendben, majd megcsinálom magam!".
Lepjük meg kedvenc ételeivel

Ha arra készülünk, hogy valamilyen szívességet kérjünk a párunktól, először mindig teremtsük meg hozzá a hangulatot. A siker garantált, ha a kedvesünk kényelmesen érzi magát - főzzük meg kedvenc ételét, vegyük le a lábáról egy emlékezetes estével. Tegyük boldoggá, ha azt szeretnénk, hogy teljesítse kívánságunkat.

Erősítsük az egóját 
A férfiak büszkék magukra, és a nők tudják is ezt. Ezért ajánlott ezt használni arra, hogy manipulálják őket. Viselkedjünk úgy, akár egy sebezhető nő bizonyos szituációkban, és hagyjuk, hogy átvegye a vezetést. Majd pedig köszönjük meg erőfeszítéseit és mutassuk ki, mennyire hálásak vagyunk neki, amiért ő a "mi hősünk".

Nyerjük el szerettei és barátai szívét 
A férfiakat a barátaik és a családjuk képes befolyásolni - ezért, ha náluk "jók vagyunk", már nyert ügyünk lehet. Nyerjük el kedvesünk bizalmi körének szeretetét, és használjuk stratégiánkhoz.

Könnyezés 
A nők hajlamosak könnyet ejteni, ha kijönnek a sodrukból, vagy nagyon el vannak keseredve - egy vita után a könnyezés megengedhető, különösen, ha úgy érezzük, hogy a férfi hibás valamiért. A férfiak nem nagyon tudnak mit kezdeni a sírással, de a védelmező hajlam fellép bennünk, és szeretnék valahogyan megvigasztalni a párjukat.

"Miattad csináltam" 
A férfiakra meglepő és szívlágyító hatással van a következő mondat: "miattad csináltam". Tanuljuk meg kontrollálni magunkat, türelmesnek és higgadtnak maradni - legyünk szerények és alázatosak az adott szituációban, és a pozitív reakció szinte garantált.

Forrás: INTIMZONA.HU/DMD

Vissza